Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 966 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 49  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 21 pén., 8:50 
Heroes Team

Szia!

Az AI csal, az AI lop és az AI még egy jó darabig nem lesz képes olyan szinten játszani mint egy ember. Ez a helyzet egyelőre...
Legalábbis azt mondjuk, hogy "csal", pedig szerencsétlen csak megpróbálja felhasználni azt ami az ölébe hullik a feljesztők jóvoltából.
Egy ilyen szintű stratégiai játékokban a fejlesztők kénytelenek, a beállított nehézségi szintnek megfelelően időnként belenyúlni a játékba, hogy a gép ellen is legyen kihívás a játékban (hozzátenném halkan: így sincs sok).

Én javasolnám számodra, hogy amennyiben még könnyű fokozaton is gondjaid vannak, akkor tanulj és gyakorolj, mert nem biztos, hogy a játékban van a hiba. :wink:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 21 pén., 9:22 

De addig minden simán megy, aztán egyszer csak szinte lehetetlen feladat elé állítják a játékost. Nem kezdőként tolom - kicsi H2, H5, kicsi Disciples. De most képzeld el, egy tök új játékos képébe magad. Élvezi a dolgot, és egyszer csak olyan szinten nehézzé válik a játék, hogy csuda.

Más: az egér másnál is bugos: egérrel navigálva szaggat, billel ok. Amikor csapatot akarsz átrakni a várból magadnak, akkor az egység ikonja felugrik felugrik egy-két centivel, de az egér kurzor normálisa mozog tovább :).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 21 pén., 9:37 
Heroes Team

Hmm, hát a heroes egy ilyen játék. Egy darabig jól el van az ember, gyűjtöget, készülődik, aztán megjelenik az ellenfél... No az néha nagy pofon tud lenni. :lol:
Annak idején H3 multiban az ember 3-4 órát készült, azt hitte iszonyat erős, és simán nyer, egészen addig míg meg nem jött Petrus, vagy Boti (mindenidők legjobb H3 játékosai itthon)... Nos róluk is könnyen feltételezhette volna még egy erős közepes játékos is, hogy csalnak, pedig... :wink: 8)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 21 pén., 9:43 

Volna egy jó kérdésem, hátha tud erre valaki választ (vagy felhívom Vologyát :))

Adott egy család : apa és fia tolnák a H6 ot ...

De persze jó lenne ha mindketten külön dinasztiával (hőssel, külön külön kampánnyal) tolnák.
Megoldható-e a H6 ban, hogy kiválaszd, hogy pl Apa egyik hőssel (akit elkezd fejleszteni, a gyerek meg másikkal tolja a kampányt?

Vagy esetleg valami köztes megoldás ?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 21 pén., 9:47 

KenGuruL írta:
De addig minden simán megy, aztán egyszer csak szinte lehetetlen feladat elé állítják a játékost. Nem kezdőként tolom - kicsi H2, H5, kicsi Disciples. De most képzeld el, egy tök új játékos képébe magad. Élvezi a dolgot, és egyszer csak olyan szinten nehézzé válik a játék, hogy csuda.

Más: az egér másnál is bugos: egérrel navigálva szaggat, billel ok. Amikor csapatot akarsz átrakni a várból magadnak, akkor az egység ikonja felugrik felugrik egy-két centivel, de az egér kurzor normálisa mozog tovább :).

Nem tudom milyen nehézségi fokozaton tolod, de elsőre ajánlom a full könnyített változatot (egyéni nehézségi szint), nyersanyag, baráti egységek maxon, ellenfél minimumon (npc növekedés is). Így bármelyik pályát röhögve le lehet tolni 3-4 (heroes) hónap alatt. Most vagyok a lovag kampány utolsó pályáján (igen a nekrót már kivégeztem) és még egyszer sem sikerül a 4. hónapot elérni mielőtt befejeztem volna úgy ,hogy a csaták 95%-át egység veszteség nélkül hozom ...
Látszik H3-at nem toltad. Legalább a level 1 tactics nagyon fontos, hogy ne veszíts egységet (vagy legalábbis minimalizáld a veszteséget). A gyógyítás, regenerálódás, életerő csapolás pedig must have ...
A skilleket jól kell összeválogatni már az elején :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 21 pén., 12:41 

Az első dolog ami nem tetszik: meglepődve tapasztaltam, hogy ha egy várban a toborzás során az "összes"-re kattintok, akkor nem csak az adott vár lényeiből vásárol meg mindent, hanem a frakció összes lényét odavásárolja nekem, már persze azokat, amelyek "termelését" az adott vár tudja. Így pillanatok alatt kiürül az összes váram és egy helyre megy minden egységem, kivéve, ha nem akarok azzal szöszmötölni, hogy na, akkor most ebből ennyit, abból annyit vegyek meg. Én ezt elég furcsának tartom. Szeretem az újat, de ami tényleg egyértelmű volt a heroes-okban, hogy egy adott várban annyi populációt bérelhetek fel, amennyi ott hétről-hétre összegyűlik, nos, azon kár volt változtatni. Így az "összes" gomb nem hogy gyorsítana a dolgon, hanem épp ellenkezőleg. Semmi értelme nincs. Persze, kivéve akkor, ha azt akarom, minden egyes áldott lény egyetlen hősnél tömörüljön. Kampányban az még oké, de másban nem igazán nyerő.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 21 pén., 13:07 
Heroes Team

Kíváncsivá tettél: Hol nem nyerő a seregek összpontosítása?? :lol:
Pont a kampány az ahol néha 2-3 hősnél is kell legyen sereg, mert 1 hőssel nagyon nehéz lenne a gépet kordában tartani, de pl. multiban biztos lehetsz benne, hogy egy seregre fog gyúrni minndenki most is mint eddig bármikor. :wink:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 21 pén., 13:15 

Na hivatalos fórumra feltettem a kérdésemet , de itt is felteszem, hátha kapok értelmes választ.

A problémám a többjátékos móddal van. Tegnap megkaptam a játékot, el is kezdtem vele játszani, végig vittem az oktató részt. Közben haver is feljött és akartunk párbajozni, viszont sehogy sem láttam a játékot amit megcsinált, és ugyanez volt fordítva. Ő állította amúgy, hogy lát sok játékot a listában, viszont én csak néha láttam akkor is csak egyet.

Most lehet az a gond, hogy a rangok és szintek által a játékosok szét vannak választva, és csak az egy szintűek tudnak együtt játszani? Én most 2-es szintű vagyok Ő pedig 29 azt hiszem, és gondolom nem vas rangon.

A netemmel nem lehet gond, a tűzfalamon át van engedve a játék, de úgy is próbáltam, hogy ki van kapcsolva. Routerem sincs csak modemem. Szóval remélem csak a szintkülönbségről van szó.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 21 pén., 13:47 

Nimbus írta:
Kíváncsivá tettél: Hol nem nyerő a seregek összpontosítása?? :lol:
Pont a kampány az ahol néha 2-3 hősnél is kell legyen sereg, mert 1 hőssel nagyon nehéz lenne a gépet kordában tartani, de pl. multiban biztos lehetsz benne, hogy egy seregre fog gyúrni minndenki most is mint eddig bármikor. :wink:

Ha egy helyre összevásárolom a sereget egyetlen gomb megnyomásával, minden várból, akkor egy hősnél lesz mind. Míg ha azt szeretném, hogy 2-3 hősnél legyen, akkor lényenként neki kell állnom osztogatni. Vagyis tökre nem az a lényeg, amire te válaszoltál. A probléma felett valahogy elsiklottál. (Ennek ellenére azzal sem értek egyet maradéktalanul. Kampányban is simán megoldható az egy fő sereges szisztéma, míg sokszor multiban is jobb volt, ha van több kisebb seregecske, főleg, mióta a bányákat is lehetett védeni.) Van nekem lovam, meg térkapum, hogy összegyűjtsem váranként az egységeimet, ha akarom. A heroes ugyanis erről (is) szól(t). Innen ugyanis már csak egy lépés, hogy miért nem egyből a seregemben jelennek meg az egyégek? Szóval ez valami elképesztően borzalmasan **** ötlet volt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 21 pén., 14:13 
Heroes Team

Lehet, hogy elsiklottam némileg a problémád felett, mivel a hsz-ed utolsó két mondatán megakadt a szemem. :wink: Nem is válasz volt, sokkal inkább kérdés. :)
Egyébként hagy oszlassam el egy téveszmédet: Multiban soha nem volt jobb a több kisebb sereg... persze vannak droid harcok, de az meg nem sereg. :)

Továbbá szerintem éppen itt volt az ideje, hogy ezt rendbe tegyék. Nem kicsit untam a csatárláncozást, persze még így is szükség lehet rá, de sokkal kisebb mértékben.
Az elve pedig egészen egyszerű: Azon várak amelyek a Te birtokodban vannak, birodalmi egységet képezve, együttesen növelik a lényszaporulatot, és nem egyenként! Megjegyzem ez teljesen "természetes", hogy a hadúr a seregét abban a várban fogadhassa ahol éppen kedve tartja. A pór nép meg majd megoldja ezt a jelentéktelen logisztikai problémát a háttérben. :)

Ha pedig mégis különböző várban akarja felfogadni az uraság, ott van azaz egyáltalán nem jelentéktelen újítás, ami megkönnyíti ezt, nevezetesen a 'csuszka', mellyel nagyon gyorsan a kívánt lénymennyiséget lehet felfogadni.

Szerintem Te örülsz, hogy ez a legnagyobb problémád a játékkal. :D

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 21 pén., 14:28 

Szerintem ez egy bug: Nem tudok ezüst fokozatú tárgyakat venni. Vas és Brontz fokozatúakat tudok, de ezüstöt nem, pedig már elértem ezt a szintet.
Rákattintok a megvásárolandó tárgyra, bejön a pipa és az X és hiánya kattintok a pipára, nem tudom megvenni.
Vagy van valami egyéb feltétele is? Gondolok itt, hogy kampány közben értem el az ezüst szintet, de azt a pályát még nem fejeztem be. Lehet, ez a gond?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 21 pén., 14:34 

V-kony írta:
Szerintem ez egy bug: Nem tudok ezüst fokozatú tárgyakat venni. Vas és Brontz fokozatúakat tudok, de ezüstöt nem, pedig már elértem ezt a szintet.
Rákattintok a megvásárolandó tárgyra, bejön a pipa és az X és hiánya kattintok a pipára, nem tudom megvenni.
Vagy van valami egyéb feltétele is? Gondolok itt, hogy kampány közben értem el az ezüst szintet, de azt a pályát még nem fejeztem be. Lehet, ez a gond?

Esetleg már nincs több elvásárolandó pontod?
Vagy próbáld ki, hogy mentesze egyet . kilépsz a játékból, szinkronizálod a mentéseket, majd újra indítoda gamét ...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 21 pén., 15:04 

Nimbus írta:
Lehet, hogy elsiklottam némileg a problémád felett, mivel a hsz-ed utolsó két mondatán megakadt a szemem. :wink: Nem is válasz volt, sokkal inkább kérdés. :)
Egyébként hagy oszlassam el egy téveszmédet: Multiban soha nem volt jobb a több kisebb sereg... persze vannak droid harcok, de az meg nem sereg. :)

Továbbá szerintem éppen itt volt az ideje, hogy ezt rendbe tegyék. Nem kicsit untam a csatárláncozást, persze még így is szükség lehet rá, de sokkal kisebb mértékben.
Az elve pedig egészen egyszerű: Azon várak amelyek a Te birtokodban vannak, birodalmi egységet képezve, együttesen növelik a lényszaporulatot, és nem egyenként! Megjegyzem ez teljesen "természetes", hogy a hadúr a seregét abban a várban fogadhassa ahol éppen kedve tartja. A pór nép meg majd megoldja ezt a jelentéktelen logisztikai problémát a háttérben. :)

Ha pedig mégis különböző várban akarja felfogadni az uraság, ott van azaz egyáltalán nem jelentéktelen újítás, ami megkönnyíti ezt, nevezetesen a 'csuszka', mellyel nagyon gyorsan a kívánt lénymennyiséget lehet felfogadni.

Szerintem Te örülsz, hogy ez a legnagyobb problémád a játékkal. :D

Hmmmm. Lehet :) Ezért is eshetett ilyen rosszul:) Kár azért, hogy most, ha látom, hogy az ellenség valamelyik váram felé megy, bármelyik másik váramban is legyek, ki tudom vásárolni az egységeimet és a seregemhez csapni, még ha én jól is járok vele:D. Korábbi Heroesban vagy bennmaradt a populáció és bosszankodott az ember miatta, vagy meg tudta vásárolni az adott vár védelmére és rosszabb esetben elpusztult mind egy szálig, jobb esetben megmaradt belőle néhány. Én sajnálom azért, hogy az a taktikai lehetőség a támadó részéről, hogy így csökkentse az ellenfele egységeinek a számát, elveszett.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 21 pén., 15:26 

Viszont hogy ez a taktikai fogás elveszett, van egy új. Minél több várat kell a lehető leggyorsabban elfgolalni és átkonvertálni :wink: . A Forma-1-ben a győzelmeket, itt pedig a várakat hozták előtérbe. Mert most ha több várad van, annak úgy érzem nagyobb a jelentősége mint az előző részekben. Bár mivel még nem volt szerencsém Multizni, sem Hot-Seat-ben játszani ezért még nem lehetek benne biztos, de szerintem pl.: egy 3-2es várfelállás esetén sokkal nagyobb a külömbség mint eddig. De hát ez is ki fog derülni-borulni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 21 pén., 16:11 

Sziasztok!
Bug-os a Necro frakcióképessége? Hiába értem el vele a 2-es szintet, amikor a csatában eléri a 2-es feltöltöttséget, szürke lesz az ikon és nem lehet feltámasztani...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 21 pén., 17:39 

Magix írta:
8600 pontom volt. A leírásod nem használt, de amikor befejeztem azt a térképet, már meg lehetett venni ezeket.

Smithchrstn: Ahogy észrevettem, körönként 1x lehet csak feltámasztani a sereget, hiába töltődött fel képesség.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 21 pén., 17:52 

Hi evribadi,

Eddig nagyon elvezem a kampanyt, a daralos csatak miatt, quick combat opcio ujrajatszas lehetosegevel sokat segit, jobb is, porgosebb is. A csatakban meg eszmeletlen jol lehet taktikazni, sokkal osszetettebb mint eddig barmelyik resz, imadom:) Nimbus haver hanyadik dynasty level vagy?:P En 39. de eddig meg sem neztem , hogy mikre kell gyurni lol

Udv,

Petrus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 21 pén., 18:00 

Magix írta:
De persze jó lenne ha mindketten külön dinasztiával (hőssel, külön külön kampánnyal) tolnák.
Megoldható-e a H6 ban, hogy kiválaszd, hogy pl Apa egyik hőssel (akit elkezd fejleszteni, a gyerek meg másikkal tolja a kampányt?
Nem ismerem az Ubisoft védelmi rendszerét a kulcsokkal, hogy az játékhoz vagy Uplay profilhoz tartoznak-e, de ha előbbi, akkor erre (talán) megoldás lehetne, ha csináltok egy másik profilt és UbiLancherbe a saját profilotokkal léptek be. Nekem ez jutott így gyorsan eszembe :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 21 pén., 18:17 

KenGuruL írta:

A H6 elkeserítelek, de csak Hard fokozaton csal :roll: (ott több az induló erőforrása és a unit pool).
Tanács: A korábbi Heroes-okkal ellentétben itt nem segít a harc elodázása, sőt. Az se segít, ha nem foglalod el mielőbb az ellenséges várakat. Minden időpocsékolás (tökölés) csak az AI-nak ad előnyt.
Hard fokozatot meg majd akkor érdemes kipróbálni, mikor kellő mennyiségű Dynasty bónuszokkal vagyunk felvértezve. :idea:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 21 pén., 18:34 

V-kony írta:
Magix írta:
8600 pontom volt. A leírásod nem használt, de amikor befejeztem azt a térképet, már meg lehetett venni ezeket.

Smithchrstn: Ahogy észrevettem, körönként 1x lehet csak feltámasztani a sereget, hiába töltődött fel képesség.

@Vékony: Az addig oké. De egyszer sem támasztok fel senkit, s ahogy eléri a 2-es fokozatot, szürke és kuka... Mármint nem lehet használni; csak töltődik, és annyi...

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 966 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 49  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]