Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 293 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 30 szer., 21:03 

Hali!

Nem tudom mennyire vág a topikba,amit irok,remélem kicsit igen :?:
Szóval én a legdurvább csatákkal a Lone knight nevű gyönyörűségben találkoztam. Azt hittem nem lehet felülmúlni...Aztán elkezdtem az Uprising-ot! :wink:
Szóval az még durvább,és el is akadtam benne. Szóval ha vki végigvitte,irhatna pár ötletet a következő felállásra.

Nekem van: 120 titan,120 ancient behemots,120 chaos hydra,120 archangels, 260 wywern, 200 cyclops king

az ellenfél: asszem TIVA van neki: 500 titan,3500 grand elf, 2000 enchanters, 2000 sharpshooters,meg asszem 500 cyclops

immuninsak: blind-ra,berserkre,meg forgetfullnesre is. A hősnél van Armageddon's Blade,meg Bow of sharpshooter.

A pályán megszerezhető az orb of vulnebarity,de ahhoz 50-ik szintűnek kéne lennem,ha nem néztem el. Most jelenleg 42 szintű vok,de már nincs elérhető ellenfél...

Vki segítsen!!! :shock:

üdv.: Elydan

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 31 csüt., 10:24 

Hi!

Nekem kis taktikai tanács kellene.

Adott: H5,hotseat/kínpad, 4 játékos mind human. Asszem szomszédok a térkép neve és most az azonos (felső) szinten lévő szomszéd ellen nyomulok.
Magamat mondom először mert azt tudom....
Tehát: zöld, Erdőlakó nép, kb 25-ös város, főseregben sárkány,treant miegymás.Főhős védekezésben jó támadásban nem. Toborzó varázslat van. (amikor a várból vehetsz)
Ellenfél: kék,Inferno, fősereg benn ül a várban vár előtt 1 lépésen belül 2 droid hős. Mivel a hősöm jó felderítő láttam hogy a serege az enyémhez képest kisebb, kb 65-70% erőben, tehát verhető.
Instant travel, (a pályán csak így tudok gyorsan haladni a természetes akadályok miatt) ott termek az ő térfelén.
1 lépésen belül vagyok a vártól.
Mivel színben előttem van még fog tudni pár dolgot venni de a csatát már nem hinném hogy megnyeri.

A GOND:

Amikor 1 lépésen belül értem megláttam a sárgát szintén a vár felé ügetni! kb 1,5 lépésre van a vártól, én 5 óránál ő 4 nél. Ő is biztos ki fog szúrni engem hisz előttem jön, a kövi körében vagy azonnal meglát vagy lép kettőt és akkor.
Serege kb 80% az enyémnek, Menedék. angyal nincs de gyalogos, íjász az van rendesen.
Hősét még nem csekkoltam.

Most mi legyen? Ha a sárgával egymást még a vár előtt lerenzendezzük, a végén még a kék nyomja le a "győztest".
Ha befoglalom a várat, lehet nem marad annyi szusz hogy a sárgát is visszaverjem, és főhősömnek annyi.
Ha a sárgát engedem hogy elfoglalja a várat, lehet nem tudom majd kiütni, bár ha elfogy az íjásza talán verhető lesz.
:roll:

Az igazsághoz tartozik hogy általában (90%) én nyerek H3-ban (H5-ben még korai lenne statisztikát csinálni) ezért van egy kis pszihológiai előnyöm. :twisted: Értem ez alatt hogy a többiek azt gondolják hogy általában tudom mit csinálok a pályán... :D

Szóval ötleteket kérek!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 02 szomb., 17:03 

Sziasztok!
Nem túl régen volt itt szó az Empire of the World pályáról. Sajnos már az első részben sikerült elakadnom, és a térképszerkesztő sem segített. Az a problémám, hogy mivel nem tudom a barna sátrat elérni (azt persze látom, hogy hol lenne elvileg), ezért a dungeon várakba egyáltalán nem tudok bejutni. Így aztán a sötétkék sátrat sem tudom elérni, és persze aztán semmi továbbit. Tudna segíteni valaki? Köszi szépen előre is!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 11 hétf., 19:27 

Hali!

Nem tudom mennyire vág a topikba,amit irok,remélem kicsit igen
Szóval én a legdurvább csatákkal a Lone knight nevű gyönyörűségben találkoztam. Azt hittem nem lehet felülmúlni...Aztán elkezdtem az Uprising-ot!
Szóval az még durvább,és el is akadtam benne. Szóval ha vki végigvitte,irhatna pár ötletet a következő felállásra.

Nekem van: 120 titan,120 ancient behemots,120 chaos hydra,120 archangels, 260 wywern, 200 cyclops king

az ellenfél: asszem TIVA van neki: 500 titan,3500 grand elf, 2000 enchanters, 2000 sharpshooters,meg asszem 500 cyclops

immuninsak: blind-ra,berserkre,meg forgetfullnesre is. A hősnél van Armageddon's Blade,meg Bow of sharpshooter.

A pályán megszerezhető az orb of vulnebarity,de ahhoz 50-ik szintűnek kéne lennem,ha nem néztem el. Most jelenleg 42 szintű vok,de már nincs elérhető ellenfél...

Vki segítsen!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: re: Elydan
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 11 hétf., 19:53 

Szia!

A pályát még nem néztem meg, de gondolom, választhatsz kezdőlovagot.

SoD alatt a learning kezdőskill nem elég 42 helyett 50-es szinthez, biztos nem nézted el? Nagy valószínűséggel az Arma ellen csak az Orb véd meg.
Exp. fire + fire resistance nem lesz elég. Ha megvan az Orb, meg mondjuk meteor shower speckós a lovag, akkor talán..

Ez a pálya méltónak tűnik a végigjátszásra.

Doom3d

UPDATE: A jobb alsó sarokban van egy imprisoned hero angelic alliance-szal és Armageddon-nal, úgy tűnik, van 50-es szintű.. :?:
Nyugdíjas éveimben talán időt szakítok erre a monumentális pályára..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: re: Elydan
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 11 hétf., 20:19 

Az a gáz,hogy az orb of vulnebarity-t egy seer adná oda,ha viszek neki clover of fortune-t. A clover of fortune pedig egy quest guard mögött van.És csak akkor nyilik ki,ha 50ik szintű vok :cry: Már benne van a pályában kb 30-40 óra játékidő,és ha ujrakezdem akkor se biztos,hogy elérem az 50ik szintet...Azt a jobb alsó sarkot mindjárt megvizslatom közelebbről :)
doom3d írta:
Szia!

A pályát még nem néztem meg, de gondolom, választhatsz kezdőlovagot.

SoD alatt a learning kezdőskill nem elég 42 helyett 50-es szinthez, biztos nem nézted el? Nagy valószínűséggel az Arma ellen csak az Orb véd meg.
Exp. fire + fire resistance nem lesz elég. Ha megvan az Orb, meg mondjuk meteor shower speckós a lovag, akkor talán..

Ez a pálya méltónak tűnik a végigjátszásra.

Doom3d

UPDATE: A jobb alsó sarokban van egy imprisoned hero angelic alliance-szal és Armageddon-nal, úgy tűnik, van 50-es szintű.. :?:
Nyugdíjas éveimben talán időt szakítok erre a monumentális pályára..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 12 kedd, 9:37 

Hát a jobb alsó sarokba sajna nem tudok bemenni. Most még reménykedem,hogy elérem az 50ik szintet,mert van pár creature a pályán,meg még 3 tree of level...
Vki tud mondani még az Uprisingnál is nehezebb pályát? :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 12 kedd, 12:52 
Heroes Team

Vengeance is mine! Próbáld meg végigvinni, mert nekem nem sikerült! 1 hét foglalkozás ment vele kárba nekem! :(

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Jou 2006 szept. 12 kedd, 21:07-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 12 kedd, 21:05 
Heroes Team

Sziasztok, asszem egyetértek Jou-val, az a pálya egyelőre rajtam is kifogott (sok másik mellett, de ezt az őrült Andrew Tanzi csinálta :)).

Elydan, a 42. és az 50. szint között nagyon sok a különbség, ekkorákat már ritkán lehet harc után fejlődni tapasztalataim szerint. Ha innen kell 8 szintet lépned, akkor az csak sok-sok ezer titán után menne - vagy tree of knowledge-ekkel... 8) ! Vagy nem ez a járható út...

Hali, Krityó

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 13 szer., 23:06 

Sziasztok!

Igen ügyesek vagytok, ha egyáltalán el tudtok jutni a Vengeance is mine pályán 42-es szintig, mert én még várat sem tudok foglalni...Sőt nemhogy nem tudok beszállni a shildes quest utáni hajóba, de még a barna sátrat sem találom a térképen:)Hol van???????

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 14 csüt., 0:11 

:)
Udv,

elöször is Uprising..elöször kell csatázgatni,és a végén látogatni meg a szintlépős fákat,mivel nem mind1 hog ypl a 8-rol léptet a 9.-re vagy a 42.-ről a 43-ra,pár millio xp a különbség:))
Én irtam Anrew Tanzinak mail-t hogy küldje el az általa készitett map-ek (vengaence is mine,unleashing bloothirsty ) pályák náhezitett vltozatát !:)
Ha valakit érdekelnek ezen még nehezebbre állitott (a pálya készitő által) térképek,az szoljon!:)
Ugy az utolso harc a ViM pályán,hát bizony igencsak vértizzados:))
Ez a 3 kedvenc pályám,+ lone knhight és a lords of war!:)
Ha megvan még Tanzi cime,lehet irok neki,hogy küldjön még térképeket:)
Krityó reszkess:)))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 19 kedd, 1:11 

Hali!

Sikerült elérnem az 50ik szintet szerencsére :lol:
Most Adela és Xeron likvidálása a feladatom...Adela cursed ground-on van,Xeronnak meg van egy gömbje(nemtom ez e a neve Orb of inhibition :oops: ?)amitől ugye no magic.
Na most ez elég lehetetlennek tűnik a jelenlegi seregemmel,ugyhogy jobb ötlet híján várok pár hetet(netán hónapot),hogy megerősődjek...

Aki végigvitte az Uprising-ot leírná kb hány hónapig tartott? Mert én most vagyok 8.ik hónapban...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 20 szer., 17:49 

Szia Elydan!

Nálad se csinált semmit az AI az Uprisingen?Nekem ugyanis a pink, teal egy lépést se tesz a várából.A green ugyan hajókázott egy kicsit, meg azt hitte magáról, hogy erős is, ezért megtámadott, de az Intelligenciával és berserk+blind-dal felfegyverkezett Zeya-nak nem okoztak gondot.Szóval ez bug nálam, vagy le vannak tiltva?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 21 csüt., 22:35 

Hali!

Kellett nekem nagyszájúskodni :) 3. hónap elején beindult a teal csúnya sereggel :( Igen nehéz csatáknak nézek elébe, de nem baj.Hajrá Heroes3!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 22 pén., 9:19 

Szia Verne!

Sajnos már nem tudom pontosan kik voltak a pink,meg a teal :( Én a zöldekkel vagyok. Engem pl. az elején csak a narancssárga confluxosok zaklattak,majd asszem a teal hajókázott. Ugyhogy szerintem ilyen a pálya beállítása. Pl.a velem egy szinten indulók likvidálása nem volt nehéz feladat.
Az első igazi akadályt Tiva jelentette,mert akkor még nem volt meg az Orb of vulnebarity.
Te amúgy hol tartasz a pályában? Nem gond hogy a fekete sárkányokat nem tudod feltámasztani? Engem ez felettébb bosszantana :)

Elydan

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 22 pén., 11:01 

Udv:)

én anno végig vittem a pályát,asszem kb 10 honap alatt kb!:)
Vigyázz hogy ne várj sokáig,mert akkor az utolso csatád bizony igencsak nehézre fog siekredni!:)) Nem tudom nézted-e a map editort,de eddig ezen a térképen láttam leginkább kiegyensulyozva az ellenfelet!:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 22 pén., 16:50 

Sziasztok!

Én a Ramparttal vagyok, meg se néztem, hogy lehet-e választani.A Iason Rikki páros meg elég birka volt, mert egyrészt nem szabadították ki Dessát és Tivát, akik már az én hőseim, másrészt nem vették fel a Celestial Neklace of Blisst és a Sandal of Saint-et sem.De lehet, hogy csak én voltam gyors :) A navigációnak és az Admiral Hat-nek köszönhetően ki sem tudta venni a várából az embereket, mert a semmiből tűntem fel :) Egyébként a navigáció + Admiral Hat + lighthouse-ok nagyon durva menéspontot adnak a vízen.Az aranysárkányokat sem lehet fetámaszatni, de én ezt úgy oldottam meg az első komoly csatában, hogy nem küldtem őket a frontvonalba és csak olyan egységet támadtam, akit majdnem megölt, vagy már nem tudott visszütni.Az AI meg inkább a grand elveseket, meg az unicornisokat szedte, de őket egy blind után feltámasztgattam a végén.Most egy toweres hőst kell legyőznöm, aztán horda kristálysárkány ellen a zöld sátorért.Ez utóbbira még nincs ötletem, hogy hogyan úszom meg veszteség nélkül, ui a szemeteknek van resistanciájuk.Egyelőre a harmadik hónap elején tartok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 22 pén., 17:20 

Igen az elején ugye négy lehetőség közül lehet választani. Én pont azért választottam Rikki-t mert ott fel tudok mindenkit támasztani. Bár a castle talán így utólag jobb választás lett volna.
Hát igen a zöld sátrak meglátogatása nem éppen egyszerű feladat,főleg veszteség nélkül. De több zöld sátor van...asszem 3. Az egyiket csomó azure dragon védi,a másikat meg crystal dragonok. Ezeket elkerültem és inkább a rust dragonos sátrat céloztam meg.

Majd lécci irj,hogy hogy alakultak a dolgok :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 22 pén., 21:17 

Szia Elydan!

Hát azt kell mondanom, hogy Rikki vagy a Castle a legrosszabb választás ezen a pályán.Zeya és Druva viszont annyi egységgel indulnak, hogy nyugodtan lehet fejlődni az elején, ráadásul fel van húzva a fort is.Így már értem, hogy miért volt olyan könnyű elintézni a zöldet.Viszont nyilván sokkal nagyobb kihívás az általad mondottakkal végigvinni.Mellesleg te hol találtál olyan zöld sátrat, amit rust dragonok őriznek?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 22 pén., 22:40 

verne írta:
Szia Elydan!

Hát azt kell mondanom, hogy Rikki vagy a Castle a legrosszabb választás ezen a pályán.Zeya és Druva viszont annyi egységgel indulnak, hogy nyugodtan lehet fejlődni az elején, ráadásul fel van húzva a fort is.Így már értem, hogy miért volt olyan könnyű elintézni a zöldet.Viszont nyilván sokkal nagyobb kihívás az általad mondottakkal végigvinni.Mellesleg te hol találtál olyan zöld sátrat, amit rust dragonok őriznek?

Szia!

Bocsi,de sehol :oops: Már olyan rég kezdtem el ezt a pályát kb. juniusban,hogy azt hittem voltak :oops: De tévedtem...Én is a crystal dragonokat öltem meg a sátorért.
Részleteznéd véleményed szerint miért nem jó ezen a pályán a castle,meg a stronghold? :roll:

Amugy még mindig ugyanott tartok... :( Xeron és Adela kifog rajtam... :cry:

Remélem azért megoldom valahogy a problémát

Elydan

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 293 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]