Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 332 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 17  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Pálya
HozzászólásElküldve: 2004 márc. 01 hétf., 19:36 

Idézet:
Ha valakit zavar a sok újrakezdés (néha 2-3 hónap után újrakezdés, mert a dolgok nem úgy jönnek, ahogy kéne) NE kezdje el e pályát.

Gyanítom,hogy itt rontottam el: igazából soha nem úgy megyek neki a pályának, hogy huszadszori próbálkozás után is újrakezdem,mert mondjuk rossz hexára lépett az ellenfelem (bár szó se róla,régen,kezdő koromban ennek is voltak hagyományai... :twisted: ),inkább ahogy esik,úgy puffan:ez pedig az ilyen,szerencsére épülő pályáknál nem túl célravezető dolog. :?

Idézet:
két részre bontva őket könnyen veszteség nélkül vehetjük be az őrizetlen várakat.

Ahogy én észrevettem,ez igencsak öngyilkos taktikának számítana,legalábbis az elején:ti. az ellenfelek erejüket összevonva rohamoznak, ami ellen még az egyesített seregeimnek is vért kell izzadniuk. :?

Idézet:
Kezdjük a támadást a mocsárvidéken. Ez azért előnyösebb, mert itt vannak a legkönnyebben legyőzhető seregek, könnyebben lehet mozogni a térképen

Ezt nem igazán értem:a mocsárvidék pont arról hírhedt,hogy ott a napi menettáv jóval alacsonyabb az átlagosnál. Mivel pedig egymást segítik az ellenfelek,egyik esetben sem lehet pont ott kifogni tutira az ellenfelet. Viszont máguséknál ott állnak azok a szép nagy varázstornyok,amik egyre-másra ontják a jobbnál jobb varázslatokat. :)

Idézet:
Másrészt az ellenség csak erről tud majd támadni, mivel a zöld sátor eléréséhez egészen fel kell hatolnia a legkeletibb lovag várig, míg ha tower felé megyünk, akkor ha visszahúzódunk, hamar megtalálható a zöld sátor az ellenség számára és akár délről is betörhetnek.

Ez már inkább a veszett fejsze nyele volna: ha amúgyis behatol a területemre, már rég veszve van a játék :( (persze,ha nincsenek idegen váraink:akkor viszont a jelentősége nem igazán nagy a dolognak...)

Egyébként hétvégén végre sikerült időt szakítanom a heroes-ra, de kábé. a második hónap felénél járhattam,amikor beleütköztem egy orbitális nagy bugba: történt ugyanis,hogy az egyik tomb of mittudoménminek a felnyitásakor,mivel a gépi ellenfélnek rendre oda kellett mennie hozzá, a játék úgy ahogy van,ledobta magát a képernyőről,úgyhogy egy kis pályaátalakítás meg a hétközi főiskola után valszeg' újra nekiveselkedek... :) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 márc. 02 kedd, 12:12 

Sziasztok!
Nem akartam új topicot nyitni, talán ide illik legjobban, amit mondani fogok.
Találtam egy bugot az egyik SoD-os pályán, nem tudom, hogy a magyarítás felrakása miatt van-e, vagy gyárilag ilyen. Az történik, hogy ha Tazar a várban "alszik" akkor kettő lesz belőle. Nem lehet őket külön használni, de ha mindkettővel kilépek a várból, akkor olyan, mintha két hősöm lenne, de a térképen csak egy darab van belőle. Még a várban megpróbáltam összerakni kettejük seregét, ilyenkor a kiválasztott lények eltűnnek. Ha Tazar a váron kívül "alszik" (szóval a sátorra rányomok), akkor reggel a várban ébred. Iszonyú volt, abba is hagytam a pályát.
Találkozott már valaki ilyesmivel?
Üdv: kazakh

„mi lesz, ha ideérnek a trogodlitidok...”
hát én a heroesos tapasztalataim alapján a legkevésbé attól félek, hogy mi lesz, ha trogodlitidok

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 márc. 02 kedd, 12:23 
Heroes Team
Heroes Team

Szia Kazakh!

Nekem is történt már ilyen. Sajnos nem emléxem a pálya nevére,
és arra sem hogy egyáltalán SoD volt-e. Egy másik érdekesség:
Egy Fotress-es, SoD versenypályán az egyik hősömtől egy bizonyos
helyen eltűntek az egységek egyik napról a másikra, ráadásul nem is
egyszer.

Manticore

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 márc. 02 kedd, 14:43 

Nekem is volt ilyesmi nemrég: Leklónoztam az arkangyalokat, a gép nem adta ki a klónt és a csata után az eredeti arkangyalokat is egyszerűen eltüntette! Mondjuk előtte elég sokat klónoztam őket, de hát akkor is... volt vagy 180 :evil: !!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 márc. 02 kedd, 15:09 

Hát sajnos ez az egyetlen egy baj!
Én azt nem értem,hogy klónozok 13 arkangel-t és egy ütésel kinyírják!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 márc. 02 kedd, 15:16 

Owen írta:
Hát sajnos ez az egyetlen egy baj!
Én azt nem értem,hogy klónozok 13 arkangel-t és egy ütésel kinyírják!

Ha nem érted, akkor ajánlom a H3 Leírások/Varázslatok/Vízvarázslatok szekció sűrű olvasgatását itt a hardwireden, vagy az egérnek nevezett bemeneti eszköz jobb, azaz a "másik bal" oldali gombját kiegészítve egy angol szótárral. :D

Cooper

u.i.: Egyébként a klón (ami helyesebben hangzana ha azt mondanánk, illúzió, de még az se helyes, csak érthetőnek tűnik) alaptulajdonsága, hogyha megütik legyen az akár egy imp vagy egy Arkangyal, a klón szertefoszlik (mégha 20 Akciós Behemótot is klónoztál)...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 márc. 02 kedd, 19:54 
Heroes Team

Sziasztok!

Petey: a "kedvedért" nekiálltam a legnagyobb uralkodóknak és 155 nap - 494 pont lett.
Én a hősnek Isrát választottam, plusz necromáciával, de leglényegesebb, amit annak idején Kerticsnek is írtam (a pályakészítéskor, teszteléskor), hogy egy kis trükkel megfélemlíthetőek az ellenfelek. :twisted:
Isra átment kb. 15 arkangyallal a varázslók felé (másik oldalon feljött Braveheart akkora sereggel, amekkora nekem a 4 váramban sem lett volna, ugyanis ott a zöld oszlop nem véd semmitől, rossz helyre van letéve!!!!! :evil: ), és mivel Kertics eventekkel oldotta (volna) meg az ellenséges főhősök feltupírozását (ezt pedig a gép nem veszi fel SEMMIKÉPPEN), én átgyalogoltam az összes vár előtti, illetve melletti eventen, ami éppen 10-10 fő skillt javított a buta necróson, időnként pedig 21 szintnyi exp. pontba is beleakadtam! :lol: :lol:
Mire Mugger szembejött, volt 50-50 körüli skillel egy necróm, és így 15 angyalkával is megtámadhatatlan voltam. Persze, pénzem nem volt, Brave elvitte az összes váramat, annyit tudtam kimenteni, hogy 25 angyalom lett. Ezzel, meg a jó varázslatokkal (clone, berserk) szépen gyalogoltam a várak közt, elfoglaltam a towereket, majd a rmapartokat, közben az ellenfél a towereket, és így tovább. Mindig kb. 2-3 váram volt csak, a lényeg, mire lejutottam a bal alsó alvilági sarokba, még mindig maradt kb. 20 angyalom, a csontikat nem vittem magammal, mert mindössze pár száz volt... Átmentem az alvilágba, ahol a necrós terület felé igyekeztem, mert láttam, hogy a pirosaknak van town portaljuk (használták a felvilágon). Az összes várat megvertem (nem volt otthon Neil, az atomnecró :)), de egyikben sem volt tp!!!! Elképesztő szerencsémre Lyba maradt otthon várat védeni és nála volt a tome of earth magic! Elvettem, ez volt kb. 512 -nél, innentől nekiálltam szépen csontit gyűjteni, megvertem az alvilágot, majd fokozatosan a felvilágot. Ja, és közben az eventekkel 99-99-99-99 lettem! :D

Hát ennyi! Ja, a necrósoknál volt minden, fly, dimdoor, de tp - az nem!

Hát így dolgozik egy térképszerkesztő, tesztelő, stb., aki kihasználja a szerkesztők hibáját! :D :D :D :D :D :D :D

Szia: Krityó

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 márc. 03 szer., 13:30 

Érdekes lehetett...
Én is elkezdtem a pályát. Egyenlőre nem jutottam még messzire, meg az időm is kevés rá, de jelenleg 2 váram van és a 3-at szeretném épp megtámadni. Tudom, ezek után jön a neheze...
Krityó ötleteit megpróbálom felhasználni a pályán és hátha sikerül. Nem töltögetek vissza, amelyik hős jött először, azzal próbálom befejezni a csatákat és a pályát.

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 márc. 03 szer., 14:38 

Freemy írta:
Érdekes lehetett...
Én is elkezdtem a pályát. Egyenlőre nem jutottam még messzire, meg az időm is kevés rá, de jelenleg 2 váram van és a 3-at szeretném épp megtámadni. Tudom, ezek után jön a neheze...
Krityó ötleteit megpróbálom felhasználni a pályán és hátha sikerül. Nem töltögetek vissza, amelyik hős jött először, azzal próbálom befejezni a csatákat és a pályát.

A gond Krityó taktikájával csak annyi, hogy azóta már a javított térkép van fenn az oldalon és a magyarítással együtt is ez töltődik le. Ezen már javítva vannak ezek a hibák, az eventek csak a gépi játékos részére adnak bónuszokat. Én is végig vittem a pályát, főhősöm Edric volt, skíljei: leadership, armorer, wisdom,offensive,pathfinding, logistics, water és erath magic. Lv40, 89/69/65/57, legyőzem a pajzsot őrző 4000 arkangyalt is. Egyébként kb. azt a taktikát alkalmaztam, hogy legkésőbb a hatodik hét elején a mocsárvidék felé támadtam, ami azért fontos, mert ha a fenti gépi játékosok kinyitják a lefelé vezető átjárót a bal alsó sarokban, akkor fújhatjuk az egészet az ott lévő hősök ereje miatt. A szigeten lévő portálon mentem le, gyorsan kiástam a grált és egy towerban húztam fel így nem ért meglepetés.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 márc. 03 szer., 16:56 
Heroes Team

Hát igen!

Ennyit az őskövületről, jelen esetben rólam! :)
Én tényleg nem azt játszottam, ami a magyarított verzióban van, hanem ami a gépemen volt, ezek szerint az még az első... :(
Legalább a tudat megnyugtat, hogy nektek már a (az általam javasolt dolgokkal együtt) javított verzió van meg, és azon szenvedtek! :D
Én bizony neki nem állok még egyszer mostanság...

Sziasztok: Krityó

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 márc. 05 pén., 2:36 

manticore írta:
Szia Kazakh!

egyszer.

Manticore

A pálya neve, amelyik nekem vicceskedett a Mérgezett tó. Elmentettem azt az állást, ahol Tazarból kettő van, ha valaki kíváncsi rá, szívesen elküldöm. Arra pedig én lennék kíváncsi, hogy más ezen a pályán találkozott-e hasonló dologgal.

„mi lesz, ha ideérnek a trogodlitidok...”
hát én a heroesos tapasztalataim alapján a legkevésbé attól félek, hogy mi lesz, ha trogodlitidok

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 márc. 18 csüt., 9:15 
Heroes Team

Sziasztok!

Nem rég óta olvasgatom a fórumot, így nekem a viszonylag régi infók is újnak számítanak.
Sok jó ötletet olvastam, amiket ki is próbáltam sikerrel.
De a space-szel való közlekedés a dimenzió kapuk között nem jött össze.
Aki ismeri ezt a trükköt, kérem írja le egy kicsit részletesebben.

Köszi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 márc. 18 csüt., 10:32 
Heroes Team

Hali!

Egyszerűen ráállsz a kapura és addig nyomod a spacet míg a megfelelő helyen nem vagy. Azthiszem csak a H3-ban műxik, ott biztos, viszont, a H2-ben biztosan tudom, hogy nem, H4-ben úgy rémlik nem műxik...
Remélem elég részletes voltam :D

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 márc. 18 csüt., 10:40 

Sziasztok!

Én is azt a taktikát szoktam választani, hogy először megépítem a pénzes épületeket, és csak utána a többit. AL ellen bejön, multiplayert nem naon szokatam nyomni.
Figyeljetek már! A Titánra nem hat lövés távolság felezése??? Nem took rá varázsolni sehogyan sem....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 márc. 18 csüt., 11:57 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Fedayn: A titán immunis az elmére ható varázslatokra, ezért nem tudsz rá ilyen varázslatokat idézni! Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 04 pén., 0:05 

kazakh írta:
manticore írta:
Szia Kazakh!

egyszer.

Manticore

A pálya neve, amelyik nekem vicceskedett a Mérgezett tó. Elmentettem azt az állást, ahol Tazarból kettő van, ha valaki kíváncsi rá, szívesen elküldöm. Arra pedig én lennék kíváncsi, hogy más ezen a pályán találkozott-e hasonló dologgal.

Kazakh! Nekem pontosan ez történt,Conflux néppel voltam énis,csak más hőssel.Ja, és tedd be a várba az eredeti hősből az 1ik emberedet(ha még megvan a mentés)! Másnapra eltűnik,akárkit is raktál be ! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 06 vas., 11:33 

Érdekes ez. Ilyet én még nem tapasztaltam.
Olyat viszont már igen, hogy a ballista vagy az elsősegélysator nem jelent meg csata közben, pedig a hősnek volt... Meg is szívtam nélküle rendesen... :lol:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 18 pén., 22:17 

Űűűűűűűűűűű.
Ha valakinek véletlen sikerül megszerzni a grailt, az vigye be a Confluxba. Sztem örülni fog az összes létező varázslatnak!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 23 szer., 12:08 

Freemy írta:
Érdekes ez. Ilyet én még nem tapasztaltam.
Olyat viszont már igen, hogy a ballista vagy az elsősegélysator nem jelent meg csata közben, pedig a hősnek volt... Meg is szívtam nélküle rendesen... :lol:

Én meg egyszer "C++ runtime error in heroes3.exe" hibaüzenetet kaptam cheatelt állásban, End Turn után. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 26 szomb., 20:57 

Üdv!

Nem tudom észrevette-e már valaki de a szövetséges AI seregét be lehet dozerolni skeletonná a skeleton transformerben merthogyha megáll a váradban akkor van egy kör lehetőséged rá. Nagyon lol próbálja ki mindenki i :!: :!: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 332 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 17  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]