Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 463 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 24  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 01 csüt., 16:43 

Én önmagam szép kort megélt verzióját nemtudtam leverni :?
Talán az az 1 dolog lett, amit végülis nem sikerült teljesitenem a játékban

Naja, a második végjátszás az már kicsit keserédes szájízű nálam is, igaz ami igaz.
Bár ha nem rögtönazonnal kezdi el ismét az ember, hanem x hónap mulva pl, akkor lehet, hogy nem lenne ilyen probléma.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 02 pén., 9:42 

Ki milyen fokozaton tolja a játékot? Én elsőre elkeztem normálon, de amikor megjelent a magyar, akkor azzal elkezdtem a könnyűn. Most, hogy azon végigvittem, megprópálom a nehezen.
A könnyű tényleg kellemes játékmenetet ad. Ott aztán van sikerélmény, de azért van 1-1 nehezebb ellenfél is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 03 szomb., 14:06 

Az a probléma, hogy amint láttam a fokozatok között csak annyi a különbség, hogy a nehezebben kevesebb TP-t kapsz egy-egy csata után, így később lépsz szintet. Ráadásul szintlépésnél (és kezdésben is) kevesebb rúnát kapsz. Így NAGYON meg kell fontolni azt, hogy mire ossza el az ember. Ez szerintem így hiba. A nehézség emelését nem így kellett volna megoldani - szvsz. - , hanem a szörnyek számának emelésével, ami által ugye több TP jutott volna a hősnek, és magasabb maximális szintet érhetett volna el. Vannak olyan játékok, ahol ez tökéletesen működik, a példánál maradva ilyen a - nem tudom, ismertitek-e :wink: :lol: - Heroes 1-5. :D

Jah, én jó szokásomhoz híven, easy fokozaton toltam végig. Az olyan játékok, amelyek megérdemlik, azután magasabb fokozaton is megejtődnek, ezért imádom pl. a WoG-ot, mert ott még az impossible fokozatnál is lehet nehezebben tolni a H3-at. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 05 hétf., 14:18 

normálon mágussal elsőre(lehet kicsit könnyü volt így), és szintén normálon lovaggal most.
de már látom hogy lovaggal elég lesz a normál bőven.
nehéz, nehezebb fokozatok nem vonzanak, annyira nem vagyok nagy varázsló az ilyen játékokban

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 06 kedd, 8:37 

Üdv mindenkinek!

Benyomások a magyeri verzió megismerése után: Nos, a fordítás valóban nem menne el akadémiai székfoglalónak. A szám, személy és esetvégződések elég ritkán egyeznek, de végül is ez, úgy vettem észre, típushiba a magyar(ított) nyelvű játékoknál. (Igazság szerint az egyetlen normális magyarítással a Half Life 2-nél találkoztam, bár meg kell hagyni, hogy nem túl sokat ismerek.) Súlyosabbak az olyan esetek, amikor a mondatoknak nincs értelme. Egyetlen példát jegyeztem fel, mert "annyira tetszett", de sajnos tömegével vannak. "Lehetetlen nálad jobb keresőt találni a feladatra, mert az engem érő veszteség sokkal értékesebb számomra, mint a világ összes kincse." Se füle, se farka. Persze ki lehet találni, hogy mit is akar jelenteni, csak kár, hogy találgatni kell... A fordítók némi mentségére szolgál, hogy az ánglius "eredeti" is oroszból ferdíttetett, mégpedig nem túl fényesen. Már amennyire én megértem az inglést... Ennek fényében még az is lehet, hogy az idézett mondat is teljesen korrekt átültetés. :)
A lények magyar nevei is elég vegyes érzelmeket keltenek bennem. Vannak nagyon jók (swordsman - kardforgató, sea dog - tengeri medve, stb.), de bőséggel akadnak érthetetlenek is. Az, hogy a driádokból erdei nimfák lettek, még elmegy, végül is ezeket a kis erdőlakó röpködő nőszemélyeket olyan könnyű összekeverni... :) Ellenben, hogy a "szprájtocskákból" "szellem" lett, az már nem túl sikeres keresztelő, különös tekintettel az ugyanennek fordított élőhótt ghostokra. De legjobban a demoness fordításán akadtam ki. Nősténydémon, szukkubusz, fene se tudja, de semmi esetre sem "boszorka". Semmi közük egymáshoz.

Na, ennyit a morgásról. A játék egyébként kiváló, nagyon jó hangulata van. Különösen bájos a lények csata közbeni animációja, e téren talán az orkfélék jeleskednek leginkább. Bár a törp tüzér sem rossz, ahogy a hóna alá kapja az ágyút, és sorozatot lő vele... :)
A másodszori végigjátszásnál sajnos már tényleg sokszor rám tör a deja vu érzése. Nem úgy volt, hogy lesznek hozzá térképek? Félreértettem valamit pár hónapja?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 06 kedd, 14:42 

Új térkép szerintem csak a kiegészítővel együtt fog jönni, pontosabban a kieg. fog új terepen menni, meg remélem magasabb szintre is lehet majd a hősöket "gyúrni".
Egyébként nem tudom ki hogy van vele, de néha nem ártana egy town portal féleség se, mert bizony amikor egyik fölrészről a másikra kell menni, sokszor egy kávét is megiszok mire odaérek ahova akarok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 06 kedd, 23:29 

Utrkij Yuzsulaw írta:
Új térkép szerintem csak a kiegészítővel együtt fog jönni, pontosabban a kieg. fog új terepen menni, meg remélem magasabb szintre is lehet majd a hősöket "gyúrni".
Egyébként nem tudom ki hogy van vele, de néha nem ártana egy town portal féleség se, mert bizony amikor egyik fölrészről a másikra kell menni, sokszor egy kávét is megiszok mire odaérek ahova akarok.

Ha townportal nincs is, a léghajó vmelyest segit a fővárosok közti utazásban, és a törpéknél is ottvan még az a tengeralattjáró, amivel darionba és a kalózszigetekre lehet jutni, bár azt mire megtalálja az ember megint...
Legalábbis nekem a végefele lett az meg:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 07 szer., 16:58 

Tényleg van tengeralattjáró is? :lol: :lol: Na akkor azt is megkeresem, eddig nem találkoztam vele.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 09 pén., 19:48 

Üdv!

A lényanimációk tényleg nagyon aranyosak. Törpe csatabárdos, amint morcosan a vállára kapja a benga nagy fenyítő eszközt, azután elindul nagy elszántsággal... Zsenik ezek az orosz továrisok, na! :D

Pár kérdés, így a végigjátszás után:

- a tengeralattjárót megleltem, de mit kell ahhoz tenni, hogy be tudjak szállni, és el tudjak vele hajózni?

- mi van a piramisban, amihez a kőpillérek feliratait kell elolvasgatni?

- mit ad a megfagyott forrás, amihez a jégtündértől kell szerezni varázsitókát? (nem volt már kedvem visszakutyagolni) :D

No, üdv...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 09 pén., 19:56 

Beorn the Shapeshifter írta:
Üdv!

A lényanimációk tényleg nagyon aranyosak. Törpe csatabárdos, amint morcosan a vállára kapja a benga nagy fenyítő eszközt, azután elindul nagy elszántsággal... Zsenik ezek az orosz továrisok, na! :D

Pár kérdés, így a végigjátszás után:

- a tengeralattjárót megleltem, de mit kell ahhoz tenni, hogy be tudjak szállni, és el tudjak vele hajózni?

- mi van a piramisban, amihez a kőpillérek feliratait kell elolvasgatni?

- mit ad a megfagyott forrás, amihez a jégtündértől kell szerezni varázsitókát? (nem volt már kedvem visszakutyagolni) :D

No, üdv...

1. van a tó mellett 1 törpe, aki rövid beszélgetés után feltétel nélkül használatra bocsátja a tákolmányát.

2.emlékeim szerint a világ térképe amit a különböző urolkodóknák különféle dolgokra be lehet cserélni(pénz, fegyver)

3. mind3 rúnakő tipusból 2-t, meg talán tp-t

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 11 vas., 2:48 

Sziasztok. Elcserélnék egy eredeti Kings Bounty játékot egy eredeti Heroes 5 alpjátékra.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 08 vas., 17:29 
Heroes Team

Üdv mindenkinek!

nékem van 1 olyan pici problémám, h egy eygszerűnek tűnő küldit nemigazán sikerül elvégeznem. Van a zombi csaj ( Rina tán??) a főtreppen a banditavezér felesége, de elkéne a gyűrűt valahogy kérni/szedni tőlle, amire kaptam kóldit h nézzem meg h tudom az átkot feloldani. Nos itt beragatam nemtudom mit kéne tenni. Valaki tudna 1 kis tippet vagy útmutatást adni? Megkéne meneni a zombi molnárt :P

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 08 vas., 18:07 

Jou írta:
Üdv mindenkinek!

nékem van 1 olyan pici problémám, h egy eygszerűnek tűnő küldit nemigazán sikerül elvégeznem. Van a zombi csaj ( Rina tán??) a főtreppen a banditavezér felesége, de elkéne a gyűrűt valahogy kérni/szedni tőlle, amire kaptam kóldit h nézzem meg h tudom az átkot feloldani. Nos itt beragatam nemtudom mit kéne tenni. Valaki tudna 1 kis tippet vagy útmutatást adni? Megkéne meneni a zombi molnárt :P

Üdv Jou!

Ha jól emlékszem el kell menned a varázslóakadémiára. Ez is a kezdőrészen van. Ott megmondják mit kell a gyűrűvel csinálnod. A gyűrűt meg úgy tudod a legkönnyebben elvenni tőle ha feleségül veszed. :)

További jó szórakozást a játékhoz :)

Üdv! Coradiel

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 09 hétf., 13:58 

Jou írta:
Üdv mindenkinek!

Egy kicsit beszélgetni kell a banditavezérrel, aztán odaadja a gyűrűt, mert egyébként is csak bajt hozott fejükre. Aztán jobb klikk a gyűrűn, és egy kis csata után a "kevésbé gonosz" gyűrűről leveszik az átkot a varázslóiskolában.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 28 kedd, 11:30 

Leledzik már Armored Princess demó a neten, igaz mégcsak cirill betűs verzió.

http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes.ph ... cess_demo_[orosz_nyelvu]

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 máj. 19 kedd, 19:05 

Sziasztok!

Bocs ha már ismert volt, de én csak nemrég jöttem rá, hogy van ehhez is No-DVD patch :) Az 1.7 es Multilanguage-s No-DVD patch jó a magyarhoz is :)

Üdv! Coradiel

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 máj. 19 kedd, 21:34 

Coradiel írta:
Sziasztok!

Bocs ha már ismert volt, de én csak nemrég jöttem rá, hogy van ehhez is No-DVD patch :) Az 1.7 es Multilanguage-s No-DVD patch jó a magyarhoz is :)

Üdv! Coradiel

Dobnál egy linket ahonnan le lehet szedni?
Találtam 1.7-es multilanguage patchet, de a telepités után még az inditólemezzel sem indul, nemhogy magában..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 máj. 20 szer., 10:15 

Sziasztok én most kezdtem el vele játszani, és a játék picit nehéznek tűnik. Például hiába ölök le egy halom lényt, a hősöm nem igen akar fejlődni. És a seregem sem túl nagy, ritkán tudom növelni a létszámot. Azt sem értem, hogy a kezdő területen, miért vannak olyan küldik mint a vadász, aki segítséget kér tőlünk mert megharapta egy vérfarkas. És a manusz akit le kéne vágnom meg lvl 6-n karistol, sokkal erősebb sereggel mint ami nekem van.
Lehetetlen lvl3-4n megcsinálni, aztán kapok valami silket a királytól, hogy vigyem el a bátyjának, hát a terület ahol van ( bocs, hogy még nem tudom őket megnevezni még nem igen vagyok benne ebben a világban) hemzseg a nálamnál erősebb lényektől.
Így aztán túl sokat kell figyelni, nehogy lovaglás közben valaki erősebb nekem essen. Könnyebb falatokat meg ritkán lehet találni.
Valami jó tippetek nincs ? Mert eléggé bénán játszom, amúgy gyönyörű a játék és szépek az animációk, a muzsika is fülbemászó, kiváló munkát végeztek a muszkák.
Baráti Üdv!

A Heroes világa az egyik legjobb útja annak, hogy kicsit elfeledd a mindennapok méla egyhangúságát. Itt az vagy aki lenni akartál a legvadabb álmaidban. Itt nincsenek határok, ez nyűgözött le a játékban, immár lassan 10 éve

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 máj. 20 szer., 11:09 

Nekem is megvan a játék, csak egy bajom van vele, az elején valami katakombát kér, és nem találom sehol sem. :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 máj. 20 szer., 13:18 
Heroes Team

Hedric90 írta:
Sziasztok én most kezdtem el vele játszani, és a játék picit nehéznek tűnik. Például hiába ölök le egy halom lényt, a hősöm nem igen akar fejlődni. És a seregem sem túl nagy, ritkán tudom növelni a létszámot. Azt sem értem, hogy a kezdő területen, miért vannak olyan küldik mint a vadász, aki segítséget kér tőlünk mert megharapta egy vérfarkas. És a manusz akit le kéne vágnom meg lvl 6-n karistol, sokkal erősebb sereggel mint ami nekem van.
Lehetetlen lvl3-4n megcsinálni, aztán kapok valami silket a királytól, hogy vigyem el a bátyjának, hát a terület ahol van ( bocs, hogy még nem tudom őket megnevezni még nem igen vagyok benne ebben a világban) hemzseg a nálamnál erősebb lényektől.
Így aztán túl sokat kell figyelni, nehogy lovaglás közben valaki erősebb nekem essen. Könnyebb falatokat meg ritkán lehet találni.
Valami jó tippetek nincs ? Mert eléggé bénán játszom, amúgy gyönyörű a játék és szépek az animációk, a muzsika is fülbemászó, kiváló munkát végeztek a muszkák.
Baráti Üdv!

Nemtudom milyen szinten kezdted el, és azt sem milyen hőssel, de 1et tudok mondani, a játék elején az a legfontosabb, hogy jól válaszd meg a seregedet, tudd értelmezni a küldetéseket, és amint írtad légy türelemmel. Célszerű a területeket bemászni először, jó pár helyen van elhagyott pénzforrás, Leader-pontok, és olyan küldetések amik pofoneccerűek, valamint ne félj 1 kicsit erősebb ellenfeleket megütni, 1-1 nagyobb csatát is belehet vállalni aminél valószínűleg sok lény meghal majd. Célszerű lassú lényekbe belekötni, vagy gyors de nagyonkevés HP-val rendelkezőkbe( pl tolvajok amik lassúak, vagy a szúnyogok/nyövények amik meg iszonyat gyenge életerejűek). Javasolt gyenge fokozaton először jáccogatni vele h megismerd a képességeket, a lényeket, meg miegymásokat. :)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 463 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 24  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]