Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 966 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 49  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 20 csüt., 17:07 

Krityó írta:
Nekem azért kicsit furcsa, hogy a Heroes-t mindenki a kampánnyal kezdi...
Én vagyok régimódi vagy mi van? Honnan tudtok ti mindenfélét a játékról, hogy a kampánypályákat nyomjátok lefelé?
Vagy könnyűn kezdtétek? Mert nem nagyon hiszem, hogy valaki nehéz fokozaton ennyi idő után lenyomja az egészet...
Én egyiket sem kezdtem a kampányokkal, hanem egy jó nagy (vicces, de ugye a megrögzött szóhasználatommal élve XL-es :)) pályán több várral is játszom, hogy megtapasztaljam az egyes specialitásokat. Utána "merek" nekiállni a küldetéseknek csak... Mondjuk a H3-ban impossible szint alatt nem is volt érdemes elkezdeni azokat, mert semennyi pontot sem kaptam a gyengébb fokozatokért - és akkor mit szóltak volna a Heroes honlapos cimborák! :lol: :lol: :lol:
Szóval, minden tiszteletem azé, aki ilyen bátor és vakmerő, hogy egyből végigjátssza az összes küldetést, de nehogy elunja magát karácsonyra... :idea:
Hali:

:) Kedves Krityó..:D Ne nevettess légyszíves, mert nem tudok a h6-al játszani..ez a dolog nem vakmerőség és bátorság kérdése!!!! Ezt bizony úgy hívják, h a lépcsőzetesség elve:D:D
Minden egyes ilyen jellegű játéknak van küldetés, kampány része is, pont azért, h az egyes kampányok végigjátszását követően megtapasztald, eltanulhasd a játék fortélyait, skill-jeit, varázslatait és ezeket hatékonyan tud alkalmazni a multis pályákon, mint pl: az xl-es pályán::D:D:)
Remélem segítettem kedves Krityó..:) ********

Lehetsz más véleményen, de a gúnyolódást mellőzd kérlek! Moderálta: Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 20 csüt., 17:10 

FoglakDuglak írta:
Krityó írta:
Nekem azért kicsit furcsa, hogy a Heroes-t mindenki a kampánnyal kezdi...
Én vagyok régimódi vagy mi van? Honnan tudtok ti mindenfélét a játékról, hogy a kampánypályákat nyomjátok lefelé?
Vagy könnyűn kezdtétek? Mert nem nagyon hiszem, hogy valaki nehéz fokozaton ennyi idő után lenyomja az egészet...
Én egyiket sem kezdtem a kampányokkal, hanem egy jó nagy (vicces, de ugye a megrögzött szóhasználatommal élve XL-es :)) pályán több várral is játszom, hogy megtapasztaljam az egyes specialitásokat. Utána "merek" nekiállni a küldetéseknek csak... Mondjuk a H3-ban impossible szint alatt nem is volt érdemes elkezdeni azokat, mert semennyi pontot sem kaptam a gyengébb fokozatokért - és akkor mit szóltak volna a Heroes honlapos cimborák! :lol: :lol: :lol:
Szóval, minden tiszteletem azé, aki ilyen bátor és vakmerő, hogy egyből végigjátssza az összes küldetést, de nehogy elunja magát karácsonyra... :idea:
Hali:

:) Kedves Krityó..:D Ne nevettess légyszíves, mert nem tudok a h6-al játszani..ez a dolog nem vakmerőség és bátorság kérdése!!!! Ezt bizony úgy hívják, h a lépcsőzetesség elve:D:D
Minden egyes ilyen jellegű játéknak van küldetés, kampány része is, pont azért, h az egyes kampányok végigjátszását követően megtapasztald, eltanulhasd a játék fortélyait, skill-jeit, varázslatait és ezeket hatékonyan tud alkalmazni a multis pályákon, mint pl: az xl-es pályán::D:D:)
Remélem segítettem kedves Krityó..:) ************

Hát nemazér de sztem Krityó nem az a fajta akinek "segítségre" lenne szüksége Heroes terén... :roll:

Azt meg szerintem mindenki maga dönti el, hogy milyen nicknevet választ... (Ja és Kedves FoglakDuglak, sztem a tied nem sokkal szebb név...)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 20 csüt., 17:21 
Heroes Team

Kedves FoglakDuglak!

Ha rám hallgatsz visszább veszel picinykét...
Sikerült pár hozzászólást követően belekötnöd az egyik legtapasztaltabb, legmegbízhatóbb, és legnagyszerűbb emberbe, aki ráadásul kiemelkedően sokat tesz a Heroes Team-ért.

Krityó igazán nem szorul arra, hogy bárki megvédje, de azért alpári módon gúnyolódni senkivel sem illik, pláne egy nyilvános fórumon.

Ne válaszolj erre a hsz-re (elég ez az off, amire kényszerítessz), csak olvasgasd a fórum etikettet, és viselkedj!

Köszi!

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 20 csüt., 17:26 

hehe..akkor te is fordítva csinálod..:) a ti dolgotok..:) :D a haverod egy akkora baromságot írt muszáj voltam helyre tenni a dolgokat!!!! Ez eléggé igazolja az általam leírtakat!!:) Aki nem veszi észre én azt is sajnálom, nyugodtan veheted magadra kedves HunLorcs...

Ahogy látom helyretenni téged kell... Kérem, hogy a továbbiakban tisztességesen használd a fórumot, mert ennek a viselkedésnek itt NINCS helye!
Továbbá bármilyen meglepő számodra nem értek egyet Krityó véleményével, miszerint mi ketten a Heroes társadalomban két szélsőséges eset vagyunk atekintetben, miként játszuk ezt a játékot, azonban van egy fontos dolog: TISZTELETBEN TARTJUK A MÁSIK VÉLEMÉNYÉT!

Minden további nem a témába vágó hsz-edet azonnal törlöm! Kérlek, hogy amennyiben válaszolni szeretnél az privát módon tedd meg!

Moderálta: Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 20 csüt., 17:45 

Ajjajjj asszem menni fog 1-2 ban :)

Egy aranyos segítség :

SPOILER Következik !!!!!!!!!!

Spoiler következik a megfelelő topicban! :) Bocs Magix. :) - Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Térkép szerkesztő
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 20 csüt., 17:45 

Damien írta:
hali

Nem lesz, vagy később lesz letölthető a pálya szerkesztő?

Alapból jár a játékhoz.
http://static2.cdn.ubi.com/gamesites/mightandmagic/heroes6/download/Heroes6_Editor_Quickstart_Guide.pdf

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 20 csüt., 17:59 

Úgy látom új rész, új troll a honlapon. Így van ez a mai világban :)

Mindenkinek jó szórakozást az H6-hoz :)

Üdv! Coradiel

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 20 csüt., 18:02 

Természetesen én azt nem tudhatom vkiről, h mennyit tesz vmiért v éppen nem és mit is csinál valójában.... 1 másik embert a hozzászólásai, megnyilvánulásai alapján ismerhetünk, ítélhetünk meg.....az utolsó mondatom Krityó úrnak poén volt! én jó néven veszem ha az enyémmel viccelődnek nem sértődöm meg rajta soha, ezért is választottam ezt a nevet:D:D..mások ha ezt sértőnek ítélték , akkor elnézést kérek érte, nem állt szándékomban senkit megbotránkoztatni v kivívni vkinek az ellenszenvét!!!!
Ez azonban nem változtatja meg a hozzászólására való reagálásom és a saját véleményemet tartom helyesnek.

Sok szerencsét a h6-hoz mindenkinek!

ja és ha már itt vagyok ha lenne vkinek kedve nyerni 500$ -t azaz cirka 100 ezer forintot a h6-al az látogasson el, és regisztráljon a toheroes.com oldalon.
Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 20 csüt., 18:44 

FoglakDuglak írta:
Természetesen én azt nem tudhatom vkiről, h mennyit tesz vmiért v éppen nem és mit is csinál valójában.... 1 másik embert a hozzászólásai, megnyilvánulásai alapján ismerhetünk, ítélhetünk meg.....az utolsó mondatom Krityó úrnak poén volt! én jó néven veszem ha az enyémmel viccelődnek nem sértődöm meg rajta soha, ezért is választottam ezt a nevet:D:D..mások ha ezt sértőnek ítélték , akkor elnézést kérek érte, nem állt szándékomban senkit megbotránkoztatni v kivívni vkinek az ellenszenvét!!!!
Ez azonban nem változtatja meg a hozzászólására való reagálásom és a saját véleményemet tartom helyesnek.

Sok szerencsét a h6-hoz mindenkinek!

ja és ha már itt vagyok ha lenne vkinek kedve nyerni 500$ -t azaz cirka 100 ezer forintot a h6-al az látogasson el, és regisztráljon a toheroes.com oldalon.
Üdv

Na épp erről van szó... az ember megnyilvánulásai alapján lehet megismerni magát az embert. A te megnyilvánulásaid pedig azt mutatják hogy fene nagy az arcod és jogosnak érzed hogy beszólogatsz a békés fórumozóknak, ráadásul nem is akárkinek rögtön így elsőként... :roll: (és az hogy ezek után még nekem is beszóltál az ugye már mellékes). A névvel való "poénkodásnak", (vegyük akárminek), meg megintcsak nem itt van a helye.

Na, de most már tényleg zárjuk le az offolást, és azért a továbbiakban vegyél vissza kicsit... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 20 csüt., 18:53 

És ha már itt tartunk, utolsó Off-nak hadd jegyezzem meg, hogy szerintem sokaknak szúrja a szemét az enyhén vulgáris nick-ed, ha volnál szíves a továbbiakban másik nicket használni, akkor máris más lenne a véleménye az embereknek rólad.

köszönettel,
Slupp

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 20 csüt., 19:20 
Heroes Team

Hali, kösz mindenkinek a védelmet! :wink:
Sajnos, a moderálás miatt már sosem tudom meg, mi is lett volna az a bizonyos poén a nevemmel... Így kell meghalnom... szörnyű...:cry:

Különösebben nem akarok reflektálni a kommentekre, mert sok minden nem volt benne izgalmas.
Ennyi idő után már elég sokat láttam és megtanultam: kinek a pap, kinek a papné. :idea:

/Szerintem még jól járt a srác, hogy Nimbusszal, és nem Vologyával akadt össze, nem? :twisted: /

Sziasztok, megyek az XL-es tanulópályámhoz vissza... :wink: !

Hali:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 20 csüt., 19:26 

Mákja volt:D

Valaki ezt kifejtené nekem? :roll:

"Szinén apró, de fontos változás, hogy ezúttal már csak négy nyersanyag után kutakodunk a hatalmas bejárható térképen, a területfoglalás pedig olyannyira módosult, hogy ezúttal csak abban az esetben foglalhatjuk el a különböző bányákat vagy épületeket, ha birtokoljuk az adott régió központi épületét. Utóbbit általában mindig egy komolyabb hadsereg őrzi, tehát nem lesz egyszerű átvenni a hatalmat egy terület felett."

Ez pontosabban mit takar?

Amúgy, az egyik online magazinban olvastam ezt.
A játékot 8,5/10 -re értékelték :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 20 csüt., 20:08 

T-Rex írta:
Mákja volt:D

Valaki ezt kifejtené nekem? :roll:

"Szinén apró, de fontos változás, hogy ezúttal már csak négy nyersanyag után kutakodunk a hatalmas bejárható térképen, a területfoglalás pedig olyannyira módosult, hogy ezúttal csak abban az esetben foglalhatjuk el a különböző bányákat vagy épületeket, ha birtokoljuk az adott régió központi épületét. Utóbbit általában mindig egy komolyabb hadsereg őrzi, tehát nem lesz egyszerű átvenni a hatalmat egy terület felett."

Ez pontosabban mit takar?

Amúgy, az egyik online magazinban olvastam ezt.
A játékot 8,5/10 -re értékelték :D

Röviden a játék körzetekre van osztva aminek van egy központja... Akié a központ azé az összes lénytermelő és bánya is a területen kivéve, ha azok semlegesek.. Ezeket az erődöket általában elég masszív seregek védik, hogy ne lehessen egyből elfoglalni őket... Valamint, ha egy ilyen helyen elfoglalsz egy bányát ahol másé az erőd akkor csak addig a tiéd a bánya amíg ott tartózkodsz, de természetesen, ha a hősödet úgy képzed akkor tudod ezeket bányákat szabotálni meg talán több ideig kontrollálni is...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 20 csüt., 20:24 

http://ipon.hu/elemzesek/might__magic_h ... zor/1140/1

Ebben olvastad?

Én még mindig várok a collector's változatra nem tudom a rossz idő miatt nem ér e ide a szállító autó.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 20 csüt., 20:42 

A facebookon van egy JÁTÉKOK online magazin, azt abban olvastam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 20 csüt., 21:19 

Igen, ezt a kis furcsaságot én is kb. két hete tapasztaltam meg a demós kampányban. :) De szerintem alapvetően nem rossz ötlet, végülis így életszerűbb a dolog.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 20 csüt., 23:28 

Egy általános tipp :

A lovag kampányban NE upgradeljétek fel a griffeket.
Bugos a dive juk.
Vologya figyelsz ???? :)
a sima griff gyönyörűen diveol. az upgradeltnél meg dupla sárga négyzetekkel mutatja merre megy az irány, csinál egy repülést és nem üt semmit ...
Szóval bugos ...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 21 pén., 5:58 

Magix írta:
Egy általános tipp :

Bugos a dive juk.
a sima griff gyönyörűen diveol. az upgradeltnél meg dupla sárga négyzetekkel mutatja merre megy az irány, csinál egy repülést és nem üt semmit ...
Szóval bugos ...

Nekem, amikor kipróbáltam a párbaj módot, akkor működött. Bár mint semleges lény, még nem láttam hogy bármit is csinált volna azon kívűl hogy möghótt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 21 pén., 6:42 

Magix írta:
Egy általános tipp :

Bugos a dive juk.
Szóval bugos ...

Ezt már én is írtam:?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 okt. 21 pén., 7:18 

Most lehet ki leszek röhögve :).

Nagyon sok ismerősöm mondja, hogy csak azért nem veszi meg a játékot, mert az eszméletlen módon csal.

És ma reggel nekem is csinált olyat, hogy hátamon feláll a szőr és egy ideig elő nem veszem az fix.

Nekro kampány, első pálya. Minden ok, élvezem a játékot, de mikor odaérek az első ellenhőshöz, kezdődik a feketeleves. Mindenki 2x annyian van, mint én, és lvl2-s alapegységekkel rohangál. Aztán hagyom az elfoglalt várat, inkább haza kullogom, miután elfoglaltam és átkonvertáltam, az első ellenséges várat. Persze rohanok haza, jön az ellenfél másik hőse, befoglalja a várat, és átkonvertálás nélkül!, olyan hőst csinál a gép, hogy nálam sokkal erősebb - 70-100 db lvl2-s alapszintű lényekkel teli - és még talán 3 nap se telt el a várfoglalás/konvertálás óta, és nem volt a várban 2-s szintű alapegységeket toborzó épület.

Ezt ha nekem valaki megmagyarázza, hogy lehetséges, megköszönném.

Ja és mindezt könnyűben, mert én a történetet szeretném élvezni.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 966 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 49  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]