Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 293 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 15  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 06 szomb., 21:44 

Sziasztok!

Igazatok van mindenben, ezentúl használom az editort! :D (már egész jól tom kezelni) Egyébként már végignyomtam az empire of the world 1-t! 8) 13-1-2 idő alatt sikerült, az jó?
Most elkezdtem az empire of the world 2-t már genghis khant is leütöttem, aztán van egy quest guard amire ha rálépek akkor mindig kilép a program :cry: Ez csak nálam van vagy ez általános hiba?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 06 szomb., 21:45 

Sziasztok!

Igazatok van mindenben, ezentúl használom az editort! :D (már egész jól tom kezelni) Egyébként már végignyomtam az empire of the world 1-t! 8) 13-1-2 idő alatt sikerült, az jó?
Most elkezdtem az empire of the world 2-t már genghis khant is leütöttem, aztán van egy quest guard amire ha rálépek akkor mindig kilép a program :cry: Ez csak nálam van vagy ez általános hiba?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 06 szomb., 21:54 

Most olvasom hogy már másnál is jelentkezett a hiba...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 06 szomb., 22:09 
Heroes Team

Defeat God of Fire-nél lép ki?

Szia,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 07 vas., 12:41 

Hello!

A felvilágon van egy sziget, a bejáratnál egy quest guard. Rámegyek kijön egy pipa, lenyomom és kilép. A God of earth-öt már legyőztem, a god of fire-t meg nem találom, mivel nincs az eredeti helyén! (Egyébként szentem ott lép ki)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 07 vas., 19:21 
Heroes Team

Akkor gáz van!

Csináld ezt: indítsd újra a játékot, mentsd el az első napon az állást, üsd be a mindent látó csítet (nwcwhatisthematrix), és nézd át a pályát, ott állnak-e a god of air, fire, earth, water.
Ha igen, lépj ki a Heroes-ból (!!), újra indítsd és a load game-ről folytatsd a játékot.

Üdv: Krityó

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 07 vas., 20:15 

Krityó!

Megcsináltam amit tanácsoltál, és a god of fire mindig az alvilág jobb alsó sarkában áll a mercury-s üveg közelében, neki ott a helye?
Egyébként a 33,91 pontban lévő quest guard meglátogatásakor lép ki a programból! (egyébként homm complete-m van,befolyásol valamit?)

ui: kösz a türelmedet,és a pontos leírást

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 08 hétf., 18:39 
Heroes Team

Hát, szerintem nagyon nem ott van a helye, hanem 138, 68, 1-en, nála a Cards of prophecy és a tüzes orbbal...
A többi isten mellett a kis alvilági szigeten, Mutare Drake képével...
Alvilágban a higanyos üveg mellett/felett csak egy random hős van meg az a 2800 enchanter! :)

Valami nem stimmel, nézd meg újra az isteneket a kezdékori csíttel... Mind a négy közel egymáshoz áll...

Szívesen :wink: , Krityó

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 08 hétf., 19:29 

Az az igazság , hogy nekem sem állt ott és nekem is kilépett.Egyik barátomnál is ugyanez volt a probléma.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 08 hétf., 20:27 

Már próbáltam vagy 20-szor de mindig ott áll. A másik három teljesen magányosan áll ott "tűz nélkül" :) ! A táblája mögött nincs semmi "csak" a power of the dragon father.
Kicsit elkenődtem mivel szerettem volna befejezni ezt a pályát, mivel nagyon jó volt addig a pontig! Sebaj most elkezdtem egy jó kampányt, az Eternal Love-ot! Már az első két pályát megcsináltam, elég sokat szenvedtem velük! Most a harmadikon vagyok az is jó nehéz! Eddig szerintem zseniális a kampány, és még csak most kezdődött!

Krityó kösz a segítséget a pályákkal kapcsolatban de az empire of the world2 sehogy se megy úgy ahogy kéne!

ui: az empire of the world1 nagyon király

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 09 kedd, 12:15 
Heroes Team

Titi, küldtem privát üzenetet.
Krityó

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 10 szer., 22:03 

Szia Krityó!

Lehet hogy megint az én hibám de én nem találtam privát üzit a ládámban :oops: El tudnád küldeni mégegyszer vagy a stoudamire@freemail.hu- ra :?: Előre is köszi!

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 11 csüt., 12:07 

Sziasztok!

Sajnálattal olvasom, hogy mindenki csak arról ír, hogy mekkora sereggel megy utolsó lényből több száz...
Ti milyen játékkal játszotok? Utolsó lény ilyen mennyiséggel csak akkor fordul elő, ha már végtelenségig kihúzod a játékot. A győzelmet max 2 hónap alatt le kell aratni.

Sajnálom, de csak multiplayer módban döbbenhettek rá a játék fifikájára.
Már hét éve nyomom saját szervezésű multiplayer versenyeken. Ott sokkal többet tanulhattok, mint gép elleni elhúzott gigacsatákban.
Sokszor nem is tudod megépíteni a z utolsó lényeket. Nem marad idő rá.

Üdv: Gyurkules

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 11 csüt., 12:42 
Heroes Team

Hali Gyurkules!

Ezek a Giga csaták, Giga mapokon folynak. Ezeket a mapokat nem lehet egy-két hónap alatt lejátszani... még nekem is volt olyan map amit 7! hónapig jáccottam, pedig nem tökörésztem... Van aki ezt szereti, abban egyetértek veled, hogy csatázni nem, viszont gyűjtögetni jól meg lehet tanulni így is.

A multi az teljesen más ez biztos, nekem nem kell bemutatni. Ez így van ahogy mondod. Hidd el jáccottam már pár multi meccset én is. Eddig a leghosszab game a 6. hét 5. napján, míg a legrövidebb game a 2. hét 2. napján ért véget mindkettő egy elcseszett mapon.

Egyébként jó hallani , hogy vannak más csoportosulások is heroes multira. Szinte nem is értem miért nem jöttél el eddig valamelyik táborba, vagy az épp most lezajlott Budapest Bajnokságra, vagy miért nem neveztél a most folyó online bajnokságra (a'lá Szotyi).

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 11 csüt., 12:47 
Heroes Team

Szia Gyurkules!

Vannak olyan pályák, amiket csak 7-8 hónap, vagy még több alatt lehet végigvinni, a legprofibb taktikával.
(XL pálya, rengeteg vár rengeteg lény)
Néhányan szeretünk ezekkel játszani!

Egyebekben ajánlom a figyelmedbe a Fórum/Versenyek/ "WHO is the Hero" topicot.

Üdv.
Zsolt

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 14 vas., 21:49 

Üdv!

Én is szeretem a NagyoN hosszú pályákat!És megjegyezném,hogy az XL-es mapokkal vigyázni kell.Nemrég elkezdtem egy mapot,aztán egy 2hét múlva kiderült,hogy mapszerkeztési hiba folytán végigjátszhatatlan. :(

Ügyeljetek a minőségre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 28 hétf., 10:24 

Rabyn írta:
Nekem az AB-ben gyűlt meg a bajom egy necromata vár védelmével. Én általában Rampart várral játszom.
Nekem volt 210 tündém, 50 huornom, 250, törpicsekem, 333, kentaurom és 19 aranysárkányom.
Az ellennek volt 25 feketelovasa (nemtudom az angol neveket) 200csontváza, 5 szellemsárkánya és 200 mágusa. És olyanokat varázsolt, hogy mozdulni nem tudtam... term. veszítettem.

Vakságot mivel lehet eltünteni egy lényről?

Cure-al.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 28 hétf., 11:13 
Heroes Team

kisdacide írta:
Rabyn írta:
Nekem az AB-ben gyűlt meg a bajom egy necromata vár védelmével. Én általában Rampart várral játszom.
Nekem volt 210 tündém, 50 huornom, 250, törpicsekem, 333, kentaurom és 19 aranysárkányom.
Az ellennek volt 25 feketelovasa (nemtudom az angol neveket) 200csontváza, 5 szellemsárkánya és 200 mágusa. És olyanokat varázsolt, hogy mozdulni nem tudtam... term. veszítettem.

Cure-al.

Akár, de ha ez a spell nem lenne meg még ott a Dispel varázslat. De ha az sincs az pech. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 28 hétf., 11:25 
Heroes Team

KTibsza írta:
kisdacide írta:
Rabyn írta:

Cure-al.

Akár, de ha ez a spell nem lenne meg még ott a Dispel varázslat. De ha az sincs az pech. :)

De akkor még ott az Anti-magic, de ha ez sincs, akkor ha gazdaságos, akkor Fireball, Frost Ring, Inferno, Meteor Shower, s legvégül Armagedddon, de ezen utolsó 2 már naggyon nem ajánlott! :)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 28 hétf., 12:37 
Heroes Team

Jou írta:
KTibsza írta:
kisdacide írta:
Rabyn írta:

Cure-al.

De akkor még ott az Anti-magic, de ha ez sincs, akkor ha gazdaságos, akkor Fireball, Frost Ring, Inferno, Meteor Shower, s legvégül Armagedddon, de ezen utolsó 2 már naggyon nem ajánlott! :)

Tényleg ezekre nem is gondoltam. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 293 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 15  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]