pleco: Nem tudom, hogy ez létező probléma e, talán abba belefutottam én is egyszer, hogy mintha egy bánya valamiért 4 nap után nem váltott vissza alaptermelésre, hogy újra fosztható legyen; illetve abban még biztos vagyok, hogy amikor az ork kampány, talán utolsó pályáján volt egy mellékküldi, hogy fosszak ki 5 bányát, akkor nekem az istenért se számolt, csak egy darabot, pedig sorra fosztogattam.
Megoldás neked: Attól még, hogy kifosztasz egy bányát az nem kerül a tulajdonodba (csak azt jelzi, hogy 'kifosztva: #neved', de nem a tiéd. Keresd meg az adott területhez tartozó erődöt és verd le (meg fog semmisülni / összedől), hogy a bányákat utána elfoglalhasd kétféleképpen. Az egyik: Újjáépíted az erődöt a meghatározott nyersanyagokért cserébe, ekkor minden bánya automatikusan a tulajdonodba kerül (+nem kell _manuálisan_ elfoglalnod megint mindet), és amíg áll az erődöd addig az ellenfél is max. csak kifosztani tudja. A másik, hogy nem építed újra az erődöt, hanem _manuálisan_ elfoglalod az összes bányát, bányáról bányára az adott területen. Ekkor már a tulajdonodba kerül minden, amit újból el is foglalsz, de ezt az ellenfél is eltudja foglalni, azaz mindig azé a bánya meglévő erőd nélkül, aki utoljára elfoglalta (ilyenkor nem is lehet fosztogatni, csak elfoglalgatni).
Szerk2: szintén pleco, csak lemaradt: a sebességet minden indításnál, újraindításnál visszaveszi alapértékre, talán még a köv. map folytatásnál is. Idegesítő, nekem is folyton vissza kell venni maxra az értékeket egy új játék indításnál, folytatásnál, vagy régi visszatöltésénél.
Szerk.: Vass Gábor: már kint van az "új" patch múlt hét kedd / szerda óta, nem emlékszem. Ha még egy ennél is újabbra vársz, mert az bizony kelleni fog, akkor azt nem tudom. Nekem játékindításnál szólt, hogy új patch érhető el, és frissítene az Uplay. Ha neked nem, akkor indítsd el a Uplay-t és indíts kézzel. Nekem eddig egyszer se indult el az azonnali letöltés, csak állt, hogy 0 kb/s tölt jelenleg. Megoldás: nyomj a egy szünet (pause) gombot a uplay letöltés vezérlőjében, majd indíthatod is rögtön a kezdés / folytatás (start vagy continue) gombbal, és azonnal el is kezdi leszedni a dolgot max sávszélességgel ami épp elérhető nálad.
|