Tippek: [h3-h4] Ha meg akarsz nyerni egy multimeccset, a legfontosabb, hogy tudd, hogy az ellenfeled hogyan játszik, ill. mikor mit csinál! (Nimbus)

 

  Aktualitások

Új Honlap, Új fórum 2015 november 1-jétől  Küldő: Vologya  
    2015. október 26. hétfő  

Üdv Bátor Harcosok!
Köszönhetően a PlayOn kiadónak hamarosan megújul régi honlapunk és ehhez teljesen új fórumot is fogunk kapni. Ezért 2015. október 31-én 22:00 órától 2015. november 1-jén 22:00 óráig korlátozottan vagy esetlegesen hibásan jelenhet meg a honlapunk. November 1-jén napközben igyekszünk javítani az esetleges hibákat, rossz linkeket, hogy november 2.-ától már gond nélkül üzemelhessen tovább a honlapunk. A régi fórumot lezárjuk majd, de olvasásra továbbra is elérhető lesz, ahogy a régi oldal egy része is... (Részletek később...) Az esetleges kellemetlenségekért előre is szíves elnézéseteket kérjük. Reméljük, hogy az új honlap és új fórum elnyeri majd a tetszéseteket és hamar megszokjátok majd. Köszönöm a türelmeteket és megértéseteket! Kérdés esetén keressetek bátran, írjatok, igyekszem mindenre válaszolni. Baráti üdv!

MMH7 RENDELÉS+HEROES KONCERT  Küldő: Vologya  
    2015. szeptember 7. hétfő  

Üdv Bátor Harcosok!
Ne feledjétek, hogy továbbra is él a Might and Magic: Heroes VII. RENDELÉSI lehetősége. Itt megtaláljátok: Might and Magic: Heroes VII. RENDELÉS 2 verzió rendelhető, SIMA és GYŰJTŐI kiadás. Mindkét változathoz választható ajándék (póló illetve telefontöltő power bank) a készletek erejéig. A játék magyarul, az átvezető videók magyar felirattalérhetőek el! Fontos, hogy a kiszállítás mindkét verzió megrendelése esetén Magyarországon belül INGYENES! Viszont olvassátok el a tudnivalókat rendelés előtt, hogy maradéktalanul megfeleljetek a rendelés követelményeinek. Valamint egy kis csemege a Heroes zenéket kedvelőknek egyenesen a krakkói rendezvényről: Heroes koncert Krakkóból További jó olvasgatást, nézelődést, játékot az oldalunkon! Baráti üdv!

Heroes 7 béta szeptember 7-ig  Küldő: Gepy  
    2015. szeptember 3. csütörtök  

A Heroes 7 beta-t meghosszabbították Szeptember 7-ig. Aki még nem kért kulcsot az még kérhet, akinek már van az meg örülhet, hogy még tovább tesztelhet... :)

11. Heroes Mugger Emlékverseny (23. HBB)  Küldő: Vologya  
    2015. augusztus 29. szombat  

Üdv Bátor Harcosok!
Meghírdetésre került a 11. Heroes Mugger Emlékverseny (23. Heroes Budapest Bajnokság), melyet 2015. október 23-24.-én (nagyszámú támadás jelentkezés esetén október 25.-én is) rendezünk meg. Jelentkezni 2015. szeptember 25.-éig lehet a vogyi73@gmail.com e-mail címemen. A részvételi díj befizetésének a határideje 2015. október 2.-a. Részletek a fórumon a Versenyek 11. Heroes Mugger Emlékverseny (23. Heroes Budapest Bajnokság) topikban! További jó olvasgatást, nézelõdést, játékot az oldalunkon. Baráti üdv!

Heroes 7 BÉTA kulcsok!  Küldő: Gepy  
    2015. augusztus 26. szerda  

Augusztus 26. 13:00 órától indul a második Heroes 7 BÉTA és Szeptember 2. 13:00-ig tart. A PlayOn kiadó egy rakás Béta kódot tett elérhetővé, emelyekből a Gamestar-nál illetve nálunk lehet kérni korlátozott számban (nálunk max 200 db kerül kiosztásra).
Azok, akik előrendelnek és kérnek kulcsot, illetve bárki aki ír egy email a beta@hommm.hu -ra "beta" szöveggel az kaphat egyet! Azok, akik részt vettek az első bétában, automatikusan továbbjutnak a másodikba, nekik új kulcsot nem kell igényelniük.
A megkapott béta-kulcs felhasználásáról egy angol leírás képekkel: H7_code_redeem_steps (pdf)
UPDATE!
Több külföldi fórumon is jelezték már, hogy az Ubi által adott kódokat a hivatalos PDF-es leírást követve jelenleg nem akarja megenni az Uplay. Egyik helyen találtam egy ALTERNATÍV LINKET, ahol az "Enter your beta code"-ra kattintva lehet szerencsét próbálni. Habár továbbra is szükség van uplay-es bejelentkezésre, a kódot az MMH7 weboldal dolgozza fel (már amikor a túlterhelés miatt épp nem kerül végtelen ciklusba)...

Might and Magic: Heroes VII. ELŐRENDELÉS!!!  Küldő: Vologya  
    2015. augusztus 11. kedd  

Üdv Bátor Harcosok!
Örömmel jelenthetem, hogy a mai napon felkerült az oldalunkra a bal oldali menü -> JÁTÉKRENDELÉS menüpontjába a Might and Magic: Heroes VII. ELŐRENDELÉSI lehetősége. Itt megtaláljátok: Might and Magic: Heroes VII. ELŐRENDELÉS 2 verzió előrendelhető, SIMA és GYŰJTŐI kiadás. Mindkét változathoz lesz választható ajándék (póló illetve telefontöltő power bank) a készletek erejéig. Illetve tudok még a 2. BÉTA tesztre (amely augusztus 26-szeptember 2 között van) kódot küldeni azon előrendelőknek, akik ezt igénylik!!! (Ezt írjátok bele az előrendelés Megjegyzés rovatába vagy írjatok egy külön e-mailt a vogyi73@gmail.com e-mail címemre!) A játék magyarul, az átvezető videók magyar felirattal lesznek elérhetőek!!! Szóval minél előbb rendelsz, annál biztosabban lesz még az általad választott ajándékból. Mindenkinek, aki feliratkozott az előrendelői listára, küldtem e-mailt. Kérlek Benneteket, hogy amennyiben van Heroes kedvelő barátotok, ismerősötök, jelezzétek az előrendelési lehetőséget nekik, hátha kedvet kapnak az oldalunkon történő rendeléshez. Fontos, hogy a kiszállítás mindkét verzió megrendelése esetén Magyarországon belül INGYENES! Viszont olvassátok el a tudnivalókat rendelés előtt, hogy maradéktalanul megfeleljetek a rendelés követelményeinek. További jó olvasgatást, nézelődést, játékot az oldalunkon! Baráti üdv!

Heroes7 megjelenési dátum+2. BÉTA teszt  Küldő: Vologya  
    2015. augusztus 7. péntek  

Üdv Bátor Harcosok!
A GAMESCOM játékkiállításon hivatalosan is bejelentették az UBI standján, hogy kedvenc játékunk VII. része előre láthatóan 2015. szeptember 29-én érkezik meg a boltok polcaira. A magyarországi kiadó (PlayOn) hétfőre/keddre ígért előrendelői csomagokat és árakat az oldalunkra, addig is szíves türelmeteket kérem. Mindenki, aki feliratkozott az előrendelői listára egy levelet fog kapni, amint fenn lesz az oldalunkon az előrendelői lehetőség. A megjelenési dátummal együtt megjelent a 2. BÉTA teszt ideje is, amely augusztus 26 - szeptember 2. között várható. Aki részt vett az 1. bétán, az automatikusan részt fog tudni venni a 2. béta teszten is. Néhány plusz kód várható még, de nagy mennyiségre ne számítsatok! Ezekért jelentkezni a vogyi73@gmail.com email címemen lehet. (Előrendelők előnyt élveznek!) További jó játékot, nézelődést az oldalunkon! Baráti üdv!

Eddigi látogatóink száma: 2876541Powered by Heroes Team