Might and Magic: Heroes VI


2011.02.24
A nap képe Béta játékmenet video
(YouTube, német)
Meglepetés kép (Stronghold)

A német cikk összefoglalója, amihez a videó készült:

    A prológust játszották, ami egyben a tanítópálya, rendes történettel. 2 részből áll, Slava herceg és Gerhart herceg (Slava riválisa és szomszédja) konfliktusáról szól. Gerhart orkokra vadászik, akik az ő országrészében élnek. Átvezető videók is voltak a játék motorjával, ami az orkok megbüntetését mutatta. A játék és az átvezetőknek grafikája csodaszép, bár a karakterek hangzása és szájmozgása még nincs teljesen kész.
    A cikk írója szerint a kalandtérkép már most nagyon jónak tűnik, a Heroes addikció továbbra is fennáll kiegészítve az új rpg elemekkel. A Területkontroll főleg a multiplayert fogja dinamikusabbá tenni.
    Azt is megerősítették, hogy hetente minden egység/lény egy közös helyre fog menni, szóval minden lényt a városban is és erődben is meg lehet majd venni (karavánokra ezért nem is lesz már szükség). Viszont attól tartanak, hogy a városok konvertálása miatt túl sok lényt kell majd egyszerre megvenni egy körben (a Black Hole ezen még dolgozik és próbálják kiegyensúlyozni).
    A Reputációs rendszerre példaként felhoztak egy küldetést, ahol egy ork egy kisgyereket tart fogva, és mi döntjük el, hogy megöljük az orkot, vagy megmentünk egy ostromlott ork barlangot, és cserébe elengedi a lányt.
    A Boss (főellenség) harc Mother Namtaru ellen a démonokkal történt. Namtaru szellemeket varázsolt maga köré akik gyógyították őt. Itt se volt még teljesen kész az egyensúlyozás, túl könnyűnek érezték a csatát.
    A Mágia rendszerről: 7 mágia iskola lesz. (tűz, víz, levegő, föld, Ősi, Sötétség, Fény). Mindezek 3 ágra vannak bontva: az első ág minden hősnek elérhető. A második ágat 20-as szinten kapják meg, a harmadik ágat 30-as szinten. 30-as a maximum szint a játékban.

Játékbeli képek

Menedék kalandtérkép #1 Menedék kalandtérkép #2 Menedék kalandtérkép #3 Holtváros kalandtérkép
Menedék csatakép #1 Menedék csatakép #2 Menedék csatakép #3 Holtváros csatakép

    ugrás a lap tetejére vissza az előző oldalra

Powered by Heroes Team