Baron Von Tarkin
Nem: Férfi
Kaszt:: Nekromanta
Életrajz: 'Kevés az idő, rövid az élet'; Siránkozott folyton Baron Von Tarkin. Birodalma kicsinységét megelégelve, Baron elhatározta, hogy hadjáratot indít a vilég összes élője ellen, átalakítva őket egy óriási élőhalott hadsereggé.

                                                              Erutan Revol
Nem: Férfi
Kaszt:: íjász
Életrajz: Erutan Revol felvigyázó, a Channon keleti földjeit benépesítő elf nemzeti birodalomának, Arbor'alnak elsődleges védelmezője. Nemrégiben Erutan haragra gerjedt a szomszédban élő emberek miatt, akik folyamatos jelét adták annak, hogy nem tartják tiszteletben a természetet Arbor'al határai mentén.

                                                              Mongo
Nem: Férfi
Kaszt:: Barbár
Életrajz: Mongo Bolingar király legidősebb unokaöccse, három testvér legidősebbike, akik együtt uralnak egy északi királyságot. Habár néha Mongo sakkfigurának érzi magát eme hatalmas játszmában, tudja, hogy egy napon egyedül foglalja el helyét a királyi trónuson. Addig is még sok mindent kell megtennie, többet, mint arra valaha bármelyik elődje is kényszerült volna.

                                                              Mysterio the Magnificent
Nem: Férfi
Kaszt:: Mágus
Életrajz: A sok év alatt hatalmas mágussá vált Mysterio the Magnificent, hosszú életét nem csupán szerencséjének, hanem a test és a lélek megismerésének érdekében folytatott tanulmányainak köszönhette. Már csak egyetlen dolog hiányzott számára, a halhatatlanság egyetlen darabkája.

                                                              Spazz Maticus
Nem: Férfi
Kaszt:: Varázsló
Életrajz: Spazz Marticus apja tisztázatlan halála után nem rég koronázták királlyá. Noha túl fiatal volt még a királyság irányításához, Spazz nagyratörő célokat dédelgetett, emiatt gyakran összetűzésbe került atyjával, aki kis birodalmával is elégedettnek tűnt. Most, hogy ő már nincs, itt az ideje kissé megnövelni az országot... Itt az ideje urálni a világot!