Agraynel
Nem:
Kaszt:: Bárd
Életrajz: Agraynel egy kis erdei faluban született, szüleit elveszette a szomszédos királyság elleni háborúban. Felnőve híres dalnokként megörökítette szülei történetét, históriájukkal emlékeztettve az egyszerű népet soha el feledhető dicsőségükre.

                                                              

Név: Alita Eventide
Nem:
Kaszt:: Sötét Pap
Életrajz: A papnő, Alita Eventide mindig növekvő kíváncsisággal ásta be magát a halál titkaiba. Mitsem törődve a lelepleződés okozta megvetés kockázatával, titokban megmártózott a Halál Mágia rejtelmeiben, miközben megtartotta minden Élet Mágia képzettségét is. Mikor kettős tanulmányait felfedték, családja kitagadta és a papság kivetette magából. Devonshire-ben kezdett új életet, de sosem hagyott fel az Élet és Halál varázslatok tökéletesítésével.

                                                              

Név: Bohb
Nem: Férfi
Kaszt:: Főmágus
Életrajz: Bohb fiatal éveiben mohón vetette rá magát minden mágikus tudmányra. Noha nem volt természet-adta érzéke a varázslatokhoz, mégis a saját erejéből valamennyi mágia iskola mesterévé vált. A kemény munka, és a siker önbizalmat adott neki, ma már bármire képes.

                                                              

Név: Dogwoggle
Nem: Férfi
Kaszt:: Barbár
Életrajz: Dogwoggle, a könnyelmű kalandor mindig bajba keveredik. Dicsekvése és kérkedése képességeivel (melyek erősen megkérdőjelezhetőek) és lankadatlan önbizalma gyakran nevetséges helyzetbe hozza. Azonban esztelen szívóságával többnyire kimászik a nehéz helyzetekből, és sikerül az élre küzdenie magát.

                                                              

Név: Kozuss
Nem: Férfi
Kaszt:: Varázsló
Életrajz: Kozuss, a 'vad varázsló' soha nem a megszokott útját járta a mágia művészetének. Oly ügyesen kezelte a Káosz és Rend mágiát, hogy soha nem tett kárt magában alkalmazásukkal. Fiatal és vakmerő, talán egyetlen felróható hibája (többek szerint hülyesége), hogy gondolkodás nélkül elvállal bármilyen feladatot.